maanantai 6. marraskuuta 2017

Kuuden miljoonan toisto

Alla taas yksi juttu, jonka US blogi poisti. Miten vaikeata onkaan vaihtoehtoisen asian esille tuominen. Ehkä joku kaunis päivä läntisen Euroopan ylin papisto ymmärtää, että ... vai ymmärtääkö koskaan?

Ennen kuin edes harkitset minun haukkumista, klikkaa auki ja lue läpi tämä luettelo. Syyhy ei nimittäin tässä asiassa poistu viestinviejää ampumalla, vaan raapimalla "totuus" pois pinnalta.

Minulla on sairaalloisen herkästi toimivat hälytyskellot ja pienikin epäillys saa heti tutkimukset liikkeelle. En väitä että juutalaisia ei olisi tapettu keskitysleireillä, mutta mikä on tuo maaginen luku 6 miljoonaa, joka istuu ihmisissä kun "Junttilan paska tuvan nurkassa".

Ensin oli vain lyhyt video nimeltä Hellstorm. Se avasi silmät toisen maailmansodan liittoutuneiden laajamittaisesta terrorista Saksan siviiliväestöä kohtaan, joka julmuudessaan on verrattavissa juutalaisvainoihin.

Benton Bradberryn kirja "The Myth of German Villainy" toi uutta polttoainetta myllyyn, vaikka kirjassa oli jonkun verran pikkuvirheitä.

Tutkimus jatkui ja törmäsin sanaan holocaust, joka hyppi silmille aikana, jolloin Hitler vielä istui I maailmansodan juoksuhaudoissa.

Lopuksi tuo maaginen 6 miljoonaa juutalaista alkoi kummitella juutalaisten jutuissa jo 1900-luvun alusta lähtien.

Sain oheisen luettelon, josta sanomalehtiarkistoja käyttäen varmistin, että ainakin parikymmentä piti paikkansa - todennäköisesti kaikki muutkin. Käyttämäni arkistot olivat:

https://www.newspapers.com
https://newspaperarchive.com

Jos juutalaisilla on kuuden miljoonan pinttymä, niin se ei haittaa, mutta kun syntyi epäillys, että Auswitchissa ei suinkaan tapettu 4 miljoonaa vaan "ainoastaan" 1 miljoona (kolmas kuva) ja joidenkin laskelmien mukaan Saksan miehittämillä alueilla ei edes elänyt 6 miljoonaa juutalaista, niin riitasoinnut kuuluvat pahasti virallisen totuuden läpi.

Tohtiiko kukaan edes tutkia asiaa vai käykö niin kuin antropologiassa, että eräitä aiheita ei saa tutkia?

Paha on paha, mutta kaikki paha ei saanut palkkansa, vaan Winston Churchillin sanoja lainaten voisi kysyä: "Tapettiinko väärä sika?"

Winston Churchill: "We slaughtered the wrong pig

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti