perjantai 9. helmikuuta 2018

Raiskauset ovat osa NWO:ta

US:n blogista poistettu

Kaksi teini-ikäistä tyttöä keskustelee hiljaa hammaslääkärin vastaanotolla. Olen tarpeeksi lähellä, jotta kuulen heidän puheensa ja riittävän lähellä aistiakseni heidän epätoivonsa. Aiheena ovat raiskaukset.

Ei puhuta siitä hienostotätien #metoo:sta, johon jokainen itsensä kunnioittava lady ja kansanedustaja haluaa ilmoittautua, vaan tavallisten koulutyttöjen arkiongelmista.

Raiskauksista ja rikosilmoituksista!
Kumpikaan tytöistä ei halua ilmoittaa poliisille raiskauksista. He eivät yksinkertaisesti luota järjestelmään. He kertovat kaveristaan, joka raiskattiin ja tekijästä, jota ei tuomittu. Molemmilla on useita esimerkkejä tällaisista tapauksista, ja he tuntevat tyttöjä, joita on raiskattu, mutta jotka eivät tehneet asiasta rikosilmoitusta. He tuntevat myös tyttöjä, jotka tekivät raiskauksesta rikosilmoituksen.
Keskytän heidän puheensa ja kysyn, voivatko he kertoa esimerkkejä tällaisista tutuista.

Hammaslääkäri kutsuu toisen tytöistä vastaanotolla, mutta hänen kaverinsa jatkaa keskustelua kanssani. Hän kertoo tytöstä **** koulussa, joka raiskattiin koulun WC:ssä keskellä päivää. Tyttö teki ilmoituksen, joka johti esitutkintaan. Sillä aikaa raiskaaja kavereineen kerskuivat ympäriinsä, kuinka vähällä pääsivät. He nauroivat tytölle, ilveilivät ja uhkasivat. Päivittäin raiskaaja kavereineen kävivät tyttöön käsiksi (#metoomaisesti), kunnes tytön oli pakko vaihtaa koulua.

Raiskaajalle ei voitu tehdä mitään, koska hän oli "alaikäinen turvapaikanhakija", eikä häntä voitu siirtää toiseen kouluun, koska turvapaikan hakuprosessi oli kesken.

Paikallisessa marketissa tyttö raiskattiin marketin WC:ssä. Hän teki ilmoituksen, mutta raiskaaja vapautettiin. Samaisen marketin pihalla nuori alkoholin vaikutuksen alaisena ollut tyttö joutui kolmen pojan raiskaamaksi. Pojat saavat nuoresta iästään johtuen (partalapsia?) vain muutaman kuukauden rangaistukset.

Nuori tyttö joutuu pojan raiskaamaksi ja saa keskenmenon. Hän ei tee rikosilmoituksta, koska ei halua käydä läpi samaa prosessia toisen kerran tietäen, että raiskaaja vapautuu (matupassilla).
Tyttö jatkaa kertomustaan ja päättää toteamalla, että hän ei missään olosuhteissa tule tekemään rikosilmoitusta raiskauksesta nykyaikana. Kaikki kysymykset, kaikki epäilyt, kaikkien yksityiskohtien läpikäynti vain sen toteamiseksi, että raiskaaja on muutaman kuukauden päästä takaisin kaupungissa valmiina kostamaan rikosilmoituksen tekijälle. Tuleehan uhrin nimi raiskaajan tietoon prosessin aikana.

Me katsomme muualle!
Useimmiten raiskaaja on vapaalla jalalla koko tutkinnan aikana, jolloin raiskatun ahdisteleminen jatkuu koulussa kunnes mennään käräjille.

Me katsomme muualle!
NWO:lla on agenda ja yksi tavoite on alistaa tavallinen nössö länsimaalainen uuden ja kaiken autuaaksi tekevän uskonnon luomaan keskiaikaiseen säännöstöön.

Me katsomme muualle!
Kaikki se turvallisuus ja rauha, johon 50 vuotta uskoimme, on poissa ja lännen juna kääntyy takaisin kohti keskiaikaa.

Meillä on ihan oikeasti muuta tekemistä!
Kertomuksen alkuperä: http://katerinamagasin.se/vi-skulle-aldrig-anmala-en-valdtakt/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti