lauantai 16. marraskuuta 2019

Lavrenti Beria - tunnollinen globalisti

Kun Lavrenti Beria paljasti Stalinin vastaisen terrorihankkeen, Stalin ylensi hänet eräänlaiseksi "sisäministeriksi" ja myöhemmin hän sai myös salaisen poliisin päällikkyyden.  

Beria vihasi lapsia joten uudessa virassaan hän ryhtyi sieppaamaan lapsia raskaaseen orjatyöhön. 

Vuonna 1940 Neuvostoliiton salainen poliisi vangitsi yli miljoona 14 - 17 vuotiasta lasta. Lapset siepattiin eri kaupungeissa ja koottiin karjalaumojen tavoin vankileireille, joissa he menehtyivät uupumukseen taikka nälkään. Vuodesta 1943 eteenpäin siepattujen lasten määrä kasvoi 2 miljoonaan vuodessa, ja näin ollen Berian sieppaamien ja näännyttämien lasten lukumäärä vuosilta 1940 - 1945 nousi 9 miljoonaan. 

Lavrenti Beria käytti jatkuvasti valtaansa väärin. Poliisit sieppasivat kaduilta nuoria tyttöjä, jotka tuotiin Berialle. Beria raiskasi uhrinsa jonka jälkeen hän tappoi heidät. Näiden tyttöjen haudat löydettiin maaliskuussa 1993 (Lähde: Ruotsin SVT). 

Viimeisten arvioiden mukaan Neuvostoliitossa tapettiin vähintään 32 miljoonaa viatonta ihmistä toisen maailmansodan aikana. Luku saattaisi olla jopa 45 miljoonaa. Historoitsija Nikolai Tolstoy arvioi, että Lavrenti Beria vastasi yksin noin 20 miljoonan ihmisen tappamisesta.

Vielä maareformin aikana 1949-1952 Stalinin apurit Kaganovich ja Beria teloittivat vähintään 5 miljoonaa ihmistä, joita virallisessa retoriikassa pidettiin "vastavallankumouksellisina". Lähde: Svenska Dagbladet, 27. marraskuuta 1988. 

Näin Beriasta tuli toisen maailmasodan kammottavin teloittaja. 

Kannattaa miettiä Berian terroria, kun odotat lastasi kotiin koulusta ja hiljene ajattelemaan niitä 20 miljoonaa isää ja äitiä, joiden lapset hävisivät koulumatkallaan teille tietämättömille. 

Tarina Beriasta on vain yksi luuranko historian kaapissa, josta tänään visusti vaikenemme!

1 kommentti:

  1. Beria-sedän ei tarvinnut pyydystää vain perhetyttöjä. Venäjä oli sisällissodan jälkeen täynnä hylättyjä lapsia. Samaa tapahtui Saksassa toisen maailmasodan jälkeen. Googleta "Wolfskinder" youtubessa. Katso filmejä ja muisteloita. Varaa nenäliinoja. Tragedia jatkuu: Kymmenkunta vuotta sitten katselin reportaasia Norliskista Venäjän töllöttimessä. Reipas reportteri seisoi kadulla lumituiskussa ja raportoi: "Tässä kaupungisaa ei ole villejä kissoja eikä koiria eikä hylättyjä lapsia. Ne eivät selviä hengissä tässä ilmastossa".

    VastaaPoista