perjantai 22. syyskuuta 2017

Suu on Clintonin, mutta ääni on Soroksen


US:n moderaattorit antoivat tästä jutusta varoituksen ja juttu poistettiin. Itse en tiedä miksi, eikä US:n päätoimittaja suostunut kertomaan minulle varoituksen syytä.

Kautta aikojen on puhuttu Venäjän tai Sisilian mafiasta, mutta harvemmin puhutaan juutalaisten globaalista mafiasta. Tämä juutalaisista liikemiehistä ja suursijoittajista koostuva virtuaalivaltio omistanee suurimman osan maailman varallisuudesta, ja se käyttää siekailematta varallisuuden tuomaa poliittista valtaa omien tavoitteittensa ajamiseen.

Tiedämme historiasta, että juutalainen mafia rahoitti Venäjä–Japani sodan 1904–1905, joka päättyi Japanin (juutalaisten liikemiesten tukeman osapuolen) voittoon. Sota aiheutti Venäjällä voimakasta yhteiskunnallista liikehdintää, joka taisi olla koko sodan perimmäinen tarkoitus. Juutalaismafian masinoima Venäjän vallankumous johtikin pian siihen, että bolševikit nousivat valtaan ja maata hallitsi keskuskomitea, jonka jäsenistä 90 % oli juutalaisia ja vain kourallinen venäläisiä.

Juutalaismafian läntinen operaatio käynnistyi 1916, kun Länsi-Eurooppaa vaivasi vuosien sodan väsymys. Venäjän armeija oli sekasorrossa ja niin Ranska, Britannia kuin Saksa olivat valmiit rauhan sopimiseen. Peliin tuli kuitenkin juutalaismafia, joka lupasi Britannialle, että jos Britannia huolehtii siitä, että juutalaiset saavat Palestiinan Saksan liittolaisilta ottomaaneilta, niin juutalaiset huolehtivat siitä, että Yhdysvallat liittyy mukaan sotaan ja Saksa nujerretaan. Tämä sopimus vuodelta 1917 on Balfourin julistuksen taustalla.

Niin saatiin sodan ehkä syyttömin osapuoli Saksa pirstottua ja tuhottua, ja samalla Länsi-Euroopan suurvalloista tuli niin pahasti velkaantuneita, että ilman Saksalle määrättyjä valtavia sotakorvauksia ne eivät olisi kyenneet suoriutumaan veloistaan. (juutalaismafialleko?)

Kun tullaan nykyaikaan, maailmansodat on unohdettu ja uusia levottomuuksia voidaan taas kehittää. Alettiin toteuttaa NWO:ta (New World Order), jonka keskeisiä taustavoimia ovat taas kerran juutalaismafia ja Unkarin juutalainen George Soros eturivissä.

Vuonna 2013 Soros lähti tukemaan Hilary Clintonin presidentin vaalikampanjaa arviolta 15 miljoonalla dollarilla ja Clintonin tukijoiden joukosta löytyi Saudi Arabia (25 milj. USD), Qatar (5 milj. USD) ja Brunei (5 milj. USD). Ihmekös, että Clinton silmät kirkkaana julisti, että muslimit eivät koskaan ole syyllistyneet terroritekoihin ja Barack Obama ylisti islamia maailman sivistyksen kehtona. Puheet löytyvät tästä. (http://89.190.5.67:8005/clinton.wmv).

Yhdysvaltojen sisäpolitiikassa Soros tuki yli 33 miljoonan lahjoituksilla Black Lives Matter -ryhmittymää, joka 2015 syyllistyi mellakoihin Fergusonissa, Missourissa ja Baltimoressa. Sorosin tukitoimet ovat olleet omiaan vaikeuttamaan rotujen välisiä suhteita kaikkialla Yhdysvalloissa.

George Soros oli keskeinen vaikuttaja Ukrainassa, kun maan Venäjämielinen hallinto vaihdettiin Obama-mieliseen hallintoon ja käynnistyi sisällissota, jonka takia Euroopan ja Venäjän suhteet menivät rapakuntoon. Sorosin roolista Ukrainassa raportoi CNN vuonna 2014, ja oletettavasti hänen palkkiona oli osuus Ukrainan valtio-omisteisessä Naftogaz-yhtiössä.

Soros haluaa maailman ilman rajoja ja hänen tuorein unelmansa on korvata Euroopan väestö kehitysmaiden muslimeilla. Tämä tuli selväksi, kun hän sysäsi liikkeelle pakolaiskriisin 2015. Naiiveina länsimaalaisina olemme uskoneet, että pakolaiset lähtivät Syyriasta sodan takia, mutta mistä pakolaiset tiesivät, että Eurooppa on valmis ottamaan heidät vastaan?

Sattuman oikusta Sorosin hallinnoima OSF (Open Society Foundations) lahjoitti varoja Yhdysvalloissa toimivalle MPI:lle (Migration Policy Institute) ja PICUM:lle (Platform for International Cooperation on Undocumented Migrants). Molemmat luonnollisesti Sorosin hallinnoimia ja molemmat tekevät työtä kolmannen maailman muslimiväestön siirtämiseksi Eurooppaan.

Pakolaiskriisi alkoi, kun Sorosin sponsoroima ryhmittymä “Welcome to the EU” ryhtyi jakamaan pakolaisille arabiankielistä käsikirjaa Turkissa (SKY-news video http://news.sky.com/story/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants-10346437). Kun Eurooppa oli luhistumassa pakolaispaineen alla, Soros junaile ”Merkelin suunnitelman”, jonka taustalla oli ESI (European Stability Initiative). ESI:n puheenjohtaja Gerald Knaus on jäsenenä Sorosin OSF:ssä ja Sorosin hyvä tuttava. Eli tämä Merkelin roolista.

Suunnitelman keskeisin tavoite oli turkkilaisten viisumivapaus Eurooppaan. Onhan Turkin väestöstä 98 % muslimeja ja sopimuksen myötä Turkin presidentille tuli vapaat kädet roikuttaa toimintakyvytöntä Eurooppaa löysässä hirressä aikojen taikka Euroopan loppuun – kumpi ensiksi toteutuu.

Kun Unkari otti käyttöön rajavalvonnan, Soros ja Clintonit ryhtyvät vastahyökkäykseen. Bill Clinton totesi Puolasta ja Unkarista että: ”Pitävät demokratiaa liian vaikeana ja haluavat ilmeisesti Putinin-tapaisen hallinnon”. Tähän Viktor Orbán vastasi: ”Tiedämme kaikki, että demokraattisen puolueen johtajien takaa löytyy George Soros”.

Soros kuittasi sanomalla: ”Viktor Orbán pitää rajojen suojelua tavoitteena ja pakolaisia esteenä, kun meidän suunnitelmamme pitää pakolaisten suojelua tavoitteena ja rajoja esteenä”.

Näin siis tiedämme mistä on kysymys ja miksi Eurooppaan tulee asevelvollisuutta pakenevia nuoria miehiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti