lauantai 16. syyskuuta 2017

The Myth of German Villainy - Osa II

Saappas nähdä tullaanko minut leimaamaan natsiksi, fasistiksi taikka muuten vaan valehtelijaksi, kun jatkan ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikaisten tapahtumien vatvomista. Maailmamme on niin voimakkaasti kiinni maailmansodan liittoutuneiden ja kansainvälisen juutalaisuuden luomassa illuusiossa, että totuuden mainitseminen tai sen hakeminen on joissakin maissa peräti kriminalisoitu.

Aloitetaan holocaustista ja saksalaisten kaasuttamista tai muuten vaan tappamista juutalaisista. Yleisin  totuus kertoo kuudesta (6) miljoonasta juutalaisesta, jotka menehtyivät keskitysleireissä. En lähde epäilemään lukumäärää, vaan pohdin tuota maagista lukua, joka esiintyy juutalaisten retoriikassa.

1902 - Encyklopedia Britannica kuvaa "antisemitismin" sivulla 482 sanoilla: "Venäjällä ja Romaniassa kuusi (6) miljoonaa juutalaista sorretaan systemaattisesti."

1906 - New-York Times julkaisi 25.3. artikkelin: "Tohtori Nathanin näkemys Venäläisten joukkomurhasta". Artikkelissa ollaan huolestuineita venäjällä asuvien kuuden (6) miljoonan juutalaisen kohtalosta."

1911 -  Maailman sionistijärjestön perustajiin kuulunut Max Nordau varoitti Sionistien kongressissa Baselissa kuuden (6) miljoonan juutalaisen joukkotuhosta. Tämä siis 22 vuotta ennen Hitlerin valtaan tuloa.

1919 - 31.11.1919 Amerikan heprealainen viikkolehti kirjoitti otsikolla "Juutalaisten ristiinnaulitsemisen tulee loppua", että kuusi (6) miljoonaa juutalaista valtameren toiselta puolelta pyytää meiltä apua. Artikkeli jatkaa "Kuusi (6) miljoonaa miestä ja naista on kuolemassa ja heitä uhkaa holocaust". Huomaa, että sana holocaust esintyy jo 20 vuotta ennen toisen maailmansodan alkamista.

1921 - Chicago Tribune kirjoitti 20.6.1921 "Venäjän kuutta (6) miljoonaa juutalaista uhkaa tuho".

1936 - New York Times vetosi 31.5.1936 brittihallitukseen, että se avaisi ovet Palestiinan ja laskisi vainotut juutalaiset maahan Euroopan holocaustista. Taas maininta holocaust! Missään ei mainita, että Natsi-Saksalla oli vuonna 1933 tehty sopimus juutalaisjärjstöjen kanssa siitä, että juutalaiset saivat saksalaisten puolesta vapaasti muuttaa Palestiinaan. Sopimus lakkasi vasta sodan alettua.

1940 Tohtori Nahum Goldman, joka oli maailman jutalaiskongressin puheenjohtaja, kirjoitti Palm Beach Post-lehdessä 25.6.1940, että jos natsit voittavat sodan, kuusi miljoonaa Euroopan juutalaista on tuomittu tuhoon.

1943 puolalainen juutalainen Rafel Lemkin kirjoitti kirjassaan "Axis Rule in Occupied Europe", että jopa kuusi (6) miljoonaa juutalaista on saattanut menettää henkensä saksalaisten kynsissä. Kannattaa muistaa, että juutalaisten omien merkintöjen mukaan "holocaust" alkoi vasta 1942.

1945 New York Times kirjoitti tammikuun 8. päivänä, että saksalaiset olivat tappaneet kuusi (6) miljoonaa juutalaista. Tämä tieto esitettiin varmana jo neljä kuukautta ennen sodan päättymistä ja ennen kuin ensimmäistäkään keskitysleiriä oli vallattu.

Kuten sanoin, en epäile, etteikö juutalaisia olisi tuhottu, mutta kuten Benton Bradberry sanoo, juutalaisilla on merkillinen kyky luoda myyttejä, jotka kestävät vuosisatoja.

Simon Wiesenthal-Center kertoo www-sivuillaan, kunka tätä työtä tehdään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti