maanantai 19. marraskuuta 2018

BsB Bryssel Shit Bingo

Entisenä motoristina ja koneharrastajana jäin aikoinaan ihmettelemään ehdotettua moottoripyörän RKD:tä (remppakieltodirektiiviä). Tulevaisuudessa ei moottoripyöriin saisi asentaa kuin sertifioidun tehtaan tekemiä sertifioituja osia, ja työn saa tehdä vain sertifioidun liikkeen sertifioitu asentaja.
 Mahtaako EU järjestää koulutuksen ja tuet sellaisen tehtaan perustamiseen, joka valmistaisi sertifioituja osia vaikkapa Gnome Rhone AX-2 1938 tai Indian Scout 1922 pyöriin, tiedä häntä.
Ei minua itse asiassa kiinnosta tuo pyörähomma vaan se, että Brysselin meppipöpöjen syvissä riveissä sikiää aha -elämyksiä enemmän kuin yhdenkään jäsenvaltion parlamentti ehtii paskoa pöntöstä alas. Siksi ehdotan pientä arvailukisaa siitä missä järjestyksessa seuraavat ehdotukset tulevat toteutumaan.

  1. Kotiolossa saa vieraille tarjota vain sertifioidun tehtaan kuivakahvia sekoitettuna mikroaaltouunissa lämmitettyyn sertifioidun vesitehtaan pullottamaan veteen. Kotona ei myöskään saa tarjota kuin tehdasvalmisteisia ruokia ja likaiset astiat on toimitettava sinetöidyissä astioissa kunnan astiapesulaan. Pesulan toiminta on alistettava erilliselle astiavaltuutetulle, joka toimii jäteruokalautakunnan sihteerinä.
  2. Autolla liikkumiseen myönnetään kolme eri pätevyystasoa, taajamalaivuri, kaupunkilaivuri ja metropolilaivuri (lopullisessa direktiivissä nimitykset saattavat muuttua). Kaikilta laivureilta edellytetään TomTomin tai Garminin hallinta. Muiden yleisten vaatimusten lisäksi taajamalaivurin tulee erottaa tien varressa seisova hirvi hirvivaaraa esitävästä liikennemerkistä. Kaupunkilaivurin tulee erottaa pizzakuski ambulanssista, ja metropolilaivurin tulee tunnistaa maaseutu ja luonto silloin, kun se tulee näkyviin eikä siitä ole erikseen liikennemerkein varoitettu. 
  3. Kaupoissa myytävät tulitikut tai muut tulentekovälineet tulee varustaa pienhiukkassuotimilla. Tulenteko tilanteissa, joissa tuli tuottaa savua on kiellettyä.
  4. Tekijänoikeus suojataan ripustamalla ihmisten kaulaan lauselaskuri, joka rekisteröi kaikki suihkussa tai pubissa lauletut laulut, ja siirtää laskutustiedot suoraan Teostolle. Teosto arvioi lauseen mukana annettujen GPS -koordinaattien perusteella oletetun kuulijamäärän ja soveltaa hintaan kuulijakorjattua kierrointa.
  5. Luonnonsuojelun piiriin otetaan kaikki hyönteiset ja hyönteisiä tappavat aineet kielletään. Luonnonsuojelulain 40§ perusteella kuolleena tavattuja hyönteisiä ei saa ottaa haltuun, vaan toimittaa valtion tutkimuslaitokselle tutkittavaksi kuolinsyyn toteamiseksi.
Lopuksi ja aivan erikseen: Maaseudun jätevesiasetus otetaan suomalaisessa muodossa käyttöön koko EU:n alueella täydennettynä siten, että kaikki sellainen uloste, joka postitetaan lahjapaketeissa mepeille, tulee tarkistuttaa laboratoriossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti