maanantai 19. marraskuuta 2018

YLEnomainen valemedia

Taas kerran on palattava takaisin valemedian lähteille ja ihmetellä, kuinka osuva on psykologiassa mainittu projektio. Tuo vanha raamatun sanoma siitä halosta omassa silmässä ja tikusta naapurin silmässä. Uudelleen sovitettuna tämä tarkoittaa, että se mitä YLE sanoo muiden olevan, sitä se on itse.

Katselin eräänä aamuna uutisia ja kiinnitin taas huomiota siihen, kuinka hienovarasesti YLE sotkee totuuden jäljet punavihreän usvan taakse. Kansalle kun oikea tieto pitää jakaa harkiten.

Saksan Chemnitz-nimisessä kaupungissa kiehuu. Siellä riehuvat uusnatsit, äärioikeistolainen AfD, jalkapallohuligaanit (Iltalehti) ja muu rikollinen aineisto. Väkivalta kohdistuu (syyttömiin) maahanmuuttajiin ja kaikkia tummaihoisia pahoinpidellään. Näin siis meille kerrotaan Suomessa.

Näin minulle kerrottiin eilen Saksasta saapuneessa sähköpostissa.

Yliopistokaupunki Chemnitzissä on tuhansien Irakista ja Syyriasta tulleiden laittomien siirtolaisten keskittymä. Kaupungissa vietetään joka vuoden elokuussa nk. kaupunkifestivaali, joka tänä vuonna pidettiin 26. elokuuta. Festivaalin aikana kaupunkiin tulee tuhansia ihmisiä koko Sachsenista ja se on myös turistien suosima juhla.

Eräs nuori nainen joutui, ollessaan nostamassa rahaa pankkiautomaatista, erään maahanmuuttajan ahdistelemaksi. Tämän tarkoituksena oli varastaa naisen nostamat rahat. Naisen takana jonossa oli 33-vuotias mies, joka puuttui tilanteeseen ja onnistui poistamaan kyseisen maahanmuuttajan. Hetken kuluttua rosvo kuitenkin palasi takaisin mukanaan joukko muita nk. pakolaisia ja ilman mitään varoitusta he iskivät naista auttanutta miestä veitsellä. Kaksi paikalla ollutta saksalaista puuttuivat tapahtumaan tarkoituksenaan estää puukotuksen eskaloituminen, mutta molemmat joutuivat puukotetuiksi. Ensimmäinen maahanmuuttajien puukottama mies kuoli välittömästi ja toinen apuun tulleista (35-vuotias) hetki myöhemmin sairaalassa. Illalla 30.8 julkaistujen lehtitietojen perusteella sairaala on ilmoittanut, että myöskään kolmatta puukotettua ei todennäköisesti voida pelastaa.

Lopputulos: Ryöstön yritys josta seurasi kahden tai jopa kolmen auttajan kuolema. Syylliset: Laittomat maahanmuuttajat Irakista ja Syyriasta, uhrit: kolme naista auttamaan tullutta saksalaista.

Tapausta olivat todistamassa sadat kadulla liikkuneet juhlijat ja niin Whatsapp viestit tapahtumista levisivät sosiaalisessa mediassa: "Kanakit olivat puukottaneet kolme saksalaista."

"Spontan setzte sich aufgrund dieser Whatsapp Nachricht ein Trauerzug durch die Stadt in Bewegung."

Whatsapp-uutinen käynnisti kaupungin läpi liikkuvan oma-aloitteisen surumarssin ja kaupungissa meneillä olevat juhlat keskeytyivät. Kaupungin pormestari (SPD) antoi makaaberin lausunnon, jonka mukaan juhlinnan tulee jatkua ja eletään sovussa maahanmuuttajien kanssa.

Poliisi ilmoitti Sachsenin pääministerille (CDU) surumarssista, jossa osallistuvien ihmisten määrä kasvoi räjähdysmäisesti ja mukaan liittyi myös muutamia uusnatseja.

Surumarssi oli kauttaaltaan rauhallinen, mutta sille ei oltu anottu lupaa etukäteen, vaan ihmiset liittyivät siihen katujen varrelta. He protestoivat sitä vastaan, että Saksa ei karkoita rikollisia maahanmuuttajia. He olivat kyllästyneitä jokapäiväisiin lapsiin ja nuoriin tyttöihin kohdistuneisiin raiskauksiin ja maahanmuuttajien saksalaisiin kohdistuneisiin päivittäisiin puukotuksiin. Näin ei voida jatkaa!

Ihmisten viesti päättäjille: "Ottakaa heiltä puukot tai otamme teiltä virat!"

Seuraavana päivänä syntyivät TV:ssä näytetyt väkivaltaisuudet, jossa heitettiin kiviä ja olutpurkkeja. Näiden väkivaltaisuuksien takana eivät olleet natsit, vaan Antifa-liike, joka todennäköisesti toimi SPD-poliitikkojen tuella.

Tiedotusvälineet eivät ole kertoneet puukotuksista ja niiden seurauksista vaan ainoastaan natsien kapinoinnista (Naziaufstand i Chemnitz). Kuitenkin ulkomaalaisten päivittäinen saksalaisiin kohdistuva väkivalta oli syynä siihen, että tuhannet tavalliset ihmiset, lakimiehet ja lääkärit osallistuivat surumarssiin ja toivat tekopaikalle valtavasti kukkia. Näitä tavallisia ihmisia poliitikot, viranomaiset ja media leimaa natseiksi ja kaikki alkaa muistuttaa Saksan tapahtumia 80 vuotta sitten.

Kansalaiset ovat kyllästyneet jatkuvasti valehtelevaan valtamediaan. He ovat kyllästyneet maahanmuuttajien Saksaan tuomaan väkivaltaan ja jos tämän sallitaan jatkua, edessä on sisällissota (Wenn das so weitergeht gibt es hier einen Bürgerkrieg).


Sachsenin pääministeri herätti Angela Mercelin, joka antoi poliisille käskyn nujertaa natsien marssi. Tästä seurannee, että uusia mielenosoituksia tulee leimaamaan poliisiväkivalta, joka kohdistuu tavallisiin kansalaisiin.

Murhiin syyllistyneet kaksi (syyrialainen ja irakilainen) on vangittu, mutta todennäköisesti heidät tullaan vapauttamaan vaikka heidät on aiemmin pidätetty muista rikoksista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti