torstai 24. syyskuuta 2020

Facebook konspiraation keskellä

Facebookissa ja muualla sosiaalisessa mediassa joudumme ”faktatarkastuksen” kohteeksi ja juttumme päälle tulee herkästi leima ”Valetieto”. Pahimmillaan tilimme suljetaan siksi, että emme noudata virallista retoriikkaa, vaan teemme omia tulkintoja asioista.

Tämä on pitkään ihmetyttänyt minua, koska pyrin valitsemaan lähteitä, jotka mielestäni ovat totuuden mukaisia tai ainakin mielenkiintoisia tulkintoja virallisesta totuudesta. Yksi tällainen on koronaviruksen alkuperä. Facebookissa tästä ei saa mainita sellaista, joka poikkeaa Facebookin virallisesta retoriikasta. Pienikin epäily että virus olisi peräisin laboratoriosta tai edes keskustelu sellaisesta mahdollisuudesta on siis ”valetietoa”.

Entisinä aikoina, jolloin sananvapaus oli kunniassa, viranomaiset kävivät herkästi tällaisten ”markkinajohtajien” kimppuun siitä, että he käyttivät asemansa väärin. Tämän sai esimerkiksi Microsoft tuntea nahoissaan, kun se yritti valloittaa selainmarkkinat omilla tytökaluillaan.

Nuo ajat ovat menneet ja maailma tekee paluuta kohti kommunistista totalitarismia.

Päivän aiheena on Facebookin faktatarkastus (lue sensuuri) ja katsotaan, miten fakta syntyy Facebookissa.

Näin sanoo Facebook omalla sivullaan – klikkaa tästä. Facebook ilmoittaa aloittaneensa yhteistyön IFCN sertifioitujen faktantarkastajien kanssa ympäri maailmaa ja IFCN löytyy tästä.

Mitä kertoo IFCN? He kuuluvat Poynter-verkostoon, joka on eräänlainen ”faktantarkastajien” kansainvälinen narrikerho. Jatketaan hieman eteenpäin ja tutkitaan Poynterin oma sivusto.

Huppista!

Pieni googlaus kertoo, ketkä rahoittavat Poynterin toimintaa. Eikö sieltä löydy tuttuja kasvoja! Facebook itse, Google ja Open Society Foundation. Erityisen mielenkiintoiseksi tämä tulee, kun ilmenee, että Open Society Foundationin omistaja ja perustaja on äärivasemmistolainen miljardööri George Soros, eli mies, joka haluaa kaataa nykyisen länsimaisen kulttuurin ja korvata se jonkinlaisella keskiaikaisella Pol Pot hirmuvallalla. Hän haluaa mm. korvata Euroopan väestön Afrikan mustilla ja purkaa kaikki rajat. Soros ohjaa myös Euroopan Unionia kovalla kädellä vaikka ”puolueeton” YLE ei mainitse tästä sanallakaan.

Poynteriin kuuluu myös Politifact-niminen järjestö. Sen tehtävänä on tarkastaa uutiset sen mukaan ovatko ne ”poliittisen narratiivin mukaisia”. No kuka on se instanssi, joka rahoittaa Politifactin toimintaa? Yksi suurimpia rahoittajia on Facebook itse … piiri pieni pyörii.

Olemmeko todellakaan kartalla?

Ymmärrämmekö lainkaan, miten tämä ”oranssi vallankumous” etenee tai Rokan sanoja lainatakseni: ”On pirullinen juoni.”

Elämme nk. progressiivisten globalistien luomassa virtuaalitodellisuudessa, jossa mielemme, genetiikkamme, ajatuksemme ja sanomisemme valvotaan. Google tietää missä kuljemme, mistä puhumme, mitä ajattelemme. Facebook tietää meistä jo niin paljon, että voisi äänestää puolestamme. Keskon Plussat ja Osuuskaupan S-kortit keräävät yksityiskohtaista tietoa ostoskäyttäytymisestämme ja kohta GPS-pohjainen ”kilometrivero” kirjaa automme liikkeet metrin ja sekunnin tarkkuudella. Teleoperaattori tietää missä kännykkäsi kulkee ja todennäköisesti missä itse liikut.

Yksittäinen auto saadaan helposti sateliittivalvontaan – älä naura, minä oli koekaniinina silloin, kun tuollaista valvontaa testattiin Suomessa jo parikymmentä vuotta sitten.

Bill Gates haluaa siruttaa kaikki ihmiset ja siruihin kerätään kaikki sinua koskeva tieto. Kun siirrytään virtuaalirahaan, sinut voidaan ei vain sulkea Twitteristä, Facebookista tai Youtubesta. Sinut voidaan sulkea koko yhteisön ulkopuolelle. Estää toimimasta yhteisössä ja estää ostamasta mitään .. ei edes ruokaa. Kaikki vain siksi, että Bill Gates tai George Soros sulkee virtuaalilompakkosi väärien mielipiteisi takia. Sulkemisen syyksi voi riittää se, että ostat vääria tavaroita, kuljet väärässä paikassa, luet vääriä lehtiä tai julkaiset vääriä juttuja.

Olemme henkiseen ja fyysiseen häkkiin lukittuja ja koronalla peloteltuja ihmisjäänteitä. Olemme vain suuren ja mahtavan sosialistisen koneen tarpeettomia idiootteja ilman omaa elämää, vapautta ja ihmisyyttä.

Nykyinen politiikka on historian suurin rikos ihmisyyttä vastaan, mutta meidät on tehty kyvyttömiksi huomaamaan tämän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti